maanantai 13. kesäkuuta 2011

Kreetalla nähtyjä nukkeja

Hanian vanhassa kaupungissa oli muutamia kauppoja, joissa oli myös muita kuin leikki-nukkeja.


Nämä posliininuket ovat samoja tehdasnukkeja, joita myydään joka puolella; eivät mitään Traditional dolls! Vaatteet on varmaan perinteisiä kreetalaisia pukuja.


 Näitä suloisia keijuja näin parissa kaupassa.Hauska marionetti-nukke


Tämä upea, veistosmainen Barbie kuuluu aikuisten keräily- muokkaus- ja leikki!-sarjaan.


Ainakin nämä nuket kuuluvat sarjaan. Blondi polkkatyttö on kovasti suomalaisen erään suomalaisen mummo!ihmisen näköinen. Jos nukkekin olisi ollut, olisin ostanut sen matkaseurueeni vastuksesta huolimatta. Mutta sepä ei ollutkaan!


Tämän Barbie-prinsessan toin Viljalle

 

Tämä on Otson Dino, joka kävelee, mölyää ja vilkuttaa punaisia silmiään.1 kommentti:

  1. Miekin oon monta kertaa käynty Haniassa se on aina niin ihana kaupungi ja siel on paljon kaikkea kivaa..Nukkekoti juttuja vaan en oo löytänyt sieltä vaik oon etsinyt. Tekis niin mieli lähtä toukokussa mut on noita koiran hoito omgelmia tällä hetkellä hoidan päivisi 3 koiraa yksi oma ja tytön kahta. Oma on 15 1/2 vuotta vaha ja tytön toinen syyskussa kolme ja viiden kuukauden ikäinen pentu. Päivät menee nopeasti niiden kanssa ja kohta huomaa, että on ilta. On ne niin suloisia veitikoita, että ei niitä pois enään raski antaa. On niihin niin kiintynyt ja niin rakkaita. Iloisia kevät päiviä toivoo: Nukkekoti Jie

    VastaaPoista