maanantai 11. tammikuuta 2010

Ihana nukkekauppa Fuengirolassa

Monesti Espanjassa tuntui, että kun osui mielenkiintoiseen kauppaan, se oli siestan takia kiinni; olisi tultava uudestaan. Ensin kuitenkin kuvat ikkunan läpi:
Tässä kaksi erinäköistä Reborn-nukkevauvaa. Pidän tästä keskosvauvasta.Muutama vinyylinukkekin oli täyteenahdetussa ikkunassa.
Siestan jälkeen pääsimme sisälle kauppaankin. Harmittelen, kun en ottanut yleiskuvaa kaupasta. Se oli varmaan 50 neliötä täynnä erilaisia nukkeja!N 20 senttisiä vinyylinukkeja
Tämä upea afrikkalainen kaunotar oli erityisesti sisareni mieleen... maksoi alle 80€
Eikö ihana poikavauva tuossa keskellä?!
Ihania nukkekaunokaisia hyllykaupalla...Nämä ovat varmaan ns taiteilijanukkeja, hintakin jo eri luokkaa kuin nuo muut paitsi tietenkin rebornit.Tämä myös...Nämä ovat espanjalaisen nukketehtaan Mariquita Perez- tuotantoa 1940-luvulta alkaen.
Linkissä myytävä nukke, mutta sen vieressä alempana tietoa näistä nukeista.

 


Kansallispukuinen tyttönukke oli varmaan kaupan kallein, reilut 600 euroa, poika saattoi olla samaa luokkaa. Nämä ovat varmaan aitoja 40-luvun nukkeja
Harmi, että kaupan omistaja puhui vain espanjaa. En saanut nukeista tarkempia tietoja. Hän piti kovasti siitä, että kolme kertaa kävin siellä osoksilla; lapsenlapsille, itselleni ja kaverille kans. Sivuhuoneessa oli myös Barbieita ja Bratzejä ja pehmo leluja.
Kuvaan myöhemmin itselleni ostamani 20 senttiset reprot. Reproja niitten täytyy olla, kun maksoivat vain 27 €:a.

4 kommenttia:

  1. Eka kertaa vierailulla nukkeblogissasi täällähään on vaikka mitä kivaa. Olen itsekkin menossa Fueggirolaan toukokuussa. Onko sulla tämä kaupan osoitetta nettisivua tms?

    VastaaPoista
  2. Seijasisko, kysyn kaupan osoitetta sisareltani, joka on asunut kolme kk Fuengirolassa, mehän olimme Benalmadenassa "vain" kolme viikkoa! Ei varmaan ole nettisivuja, otan selvää.

    VastaaPoista
  3. Kiitos osoitteesta.Olemme jo takaisn Suomessa- Kävin kaupassa parikin kertaa ja siellä oli tosiaan paljon ihania ilmekkäitä nukkeja, mutta kun ei ole lähisuvussa pikkutyttöjä ei sitten tullut ostettua sieltä mitään. Tosin Mijasista ostin matkamuistoksi kaksi kaunista Flamencopukuista nukkea, joita varmaan kuvaan 1ensiviikolla matkablokiinikin.

    VastaaPoista